Annons: Mediedagen 2019
Tidningsgruppens publisher Lars Sjögren.

Skånska Dagbladet får ny vd

Den 1 november tillträder Lars Sjögren som vd för AB Skånska Dagbladet.

Förra veckan stod det klart att Lars J Eriksson lämnar uppdraget som chefredaktör och ansvarig utgivare för Norra Skåne och ersätts av Carl Johan Bauler. Lars J Eriksson fortsätter dock som publisher för Skånska Dagbladet, men nu meddelar styrelsen att han lämnar ifrån sig vd-rollen.

På ett styrelsemöte under måndagen utsåg AB Skånska Dagbladets bolagsstyrelse Lars Sjögren till ny vd.

Sedan årsskiftet har Lars Sjögren varit biträdande publisher. Nu tar han över rollen som vd från Lars J Eriksson. Men Lars J Eriksson kommer även fortsättningsvis att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen Skånska Dagbladet.

Lars Sjögren tillträder 1 november.

Läs också

Nya chefredaktören om att ta över Norra Skåne

Han tar över Norra Skåne