Annons: Mediedagen 2019
Calle Sundblad blir kanalchef för P4 Skaraborg.

P4 Skaraborg får ny kanalchef

Calle Sundblad, i dag agendachef i Skaraborg, blir ny kanalchef.

P4 Skaraborgs agendachef Calle Sundblad, som sedan maj är tillförordnad kanalchef, blir ordinarie kanalchef.

”Det ska bli riktigt, riktigt roligt att få fortsätta jobba med den här redaktionen i rollen som kanalchef. Vi är ett gäng med en jäkla energi, kunskap och vilja att utveckla oss”, säger Calle Sundblad, som tillträder den 1 november.

Calle Sundblad har en bakgrund på Aftonbladet, Smålands-Tidningen och Nya Lidköpings-Tidningen. Till P4 Skaraborg kom han för sex år sedan.

”Jag är väldigt glad för att Calle blir ny kanalchef i Skaraborg. Han är en mycket duktig och erfaren journalist med stark förankring i P4. Vi får en publicistiskt trygg chef med fokus på den lokala kanalens utveckling”, säger områdeschef Gunilla Sax.