Annons: Mediedagen 2019

Fouad Youcefi ny ordförande för FGJ

I går kväll hölls ett extrainsatt årsmöte för att tillsätta de vakanta platserna i FGJ:s styrelse. Till ordförande utsågs Fouad Youcefi.

Flera platser i styrelsen skulle tillsättas på onsdagens möte. Det eftersom ordförande Terje Carlsson, vice ordförande Kerstin Weigl, kassören Bosse Vikingson och suppleanten Mathias Ståhle nyligen lämnat sina uppdrag. Styrelsemedlemmarnas beslut att lämna kom efter att det extra årsmötet den 6 oktober beslutat att inte arvodera Terje Carlsson för att utföra de projekt som ingår i förslaget ”Framtid FGJ”.

Efter gårdagens möte står det klart att den tidigare grävgeneralen och styrelsesuppleanten Fouad Youcefi blir ny ordförande i föreningen. Det rapporterar Journalisten. Samtidigt valdes Johan Wessman till kassör, Lena Pettersson, Arne Müller och Anna Tiberg till suppleanter och Åsa Larsson, tidigare suppleant, till ordinarie ledamot.

Läs också

Terje Carlsson lämnar efter årsmötets nej

Ödesdag för Grävande Journalisters ordförande