Annons: Mediedagen 2019

Nya Avpixlat med Egor Putilov i redaktionen

Avpixlat har döpts om till Samhällsnytt och fått en ny redaktion. Ansvarig utgivare blir Skaraborgs Läns Tidnings tidigare nattchef Tommy Carlsson, som tillsammans med Mats Dagerlind och Egor Putilov utgör redaktionen.

Mats Dagerlind, som tidigare varit chefredaktör och ansvarig utgivare, blir nu politisk chefredaktör. Den tredje redaktionsmedlemmen blir Egor Putilov, som Aftonbladet avslöjade hade skrivit artiklar och debattartiklar i falskt namn, när han var anställd av Sverigedemokraternas riksdagskansli. Hans riktiga namn var då ett annat, men i redaktionsrutan står han nu med sitt tidigare alias Egor Putilov.

Krönikörer är tidigare SD-riksdagspolitikern Erik Almqvist, forskaren Jonathan Friedman och SD-aktiva Jenny Piper.