Annons: Mediedagen 2019

Direktpress registrerar Övik Direkt

Direktpress har den senaste tiden registrerat flera titlar. Nu senast Övik Direkt. Men enligt Helene Claesson, ansvarig utgivare, finns det inga planer på etablering. UPPDATERAD

Direktpress har den senaste tiden registrerat många nya titlar hos Patent- och registreringsverket. Helene Claesson är utgivare för majoriteten av dessa. I ett samtal med henne i förra veckan sade hon att i stort sett alla titlar motsvaras av en redan existerande tidning.

”Någon enstaka ligger utanför ‘vårt’ område då rör det sig också om rent varumärkesskydd”, skrev hon vidare i ett sms till Medievärlden.

Nu har Direktpress registrerat ytterligare titlar hos Patent- och registreringsverket, däribland Övik Direkt. Utgivningsorten är Örnsköldsvik och tidningen har en planerad utgivning på 52 nummer per år. Också här står Helene Claesson som ansvarig utgivare.

I en kommentar till Medievärlden säger hon att det inte finns något ytterligare att säga då Direktpress inte har några nya etableringar på gång.