Metro Mode får ny redaktör

Stylisten Niklas Berglind, som bloggar på Metro Mode, blir mode- och stilredaktör på mode- och livsstilssajten.

”Jag är såklart väldigt ödmjuk inför uppgiften att få möjlighet att rapportera för Metro. Ett sammanhang och kanal med duktiga, kunniga journalister och bloggare”, säger Niklas Berglind i ett pressmeddelande.

I Metros papperstidning och på Metromode.se ska Niklas Berglind skriva om mode och bjuda på tidlösa stiltips.

Metro Modes nyhetschef Cassandra Lundgren kommenterar rekryteringen:

”Vi är väldigt stolta och glada över att Niklas vill ta ett större grepp kring vår manliga moderapportering. Niklas har arbetat länge i branschen och är både kunnig och har en oerhört utvecklad fingertoppskänsla för mode och stil.”

Mode- och livsstilssajten Metromode.se når i dag omkring 290 000 unika besökare och över 1,4 miljoner sidvisningar varje vecka, enligt färska siffror från KIA Index. Sajten är sammankopplad med gratistidningen Metro och dess modemagasin Metro Mode.