Två nya redaktörer till Finansliv

Anna de Lima Fagerlind och Aron Sigblad ska förstärka branschtidningen Finansliv som riktar sig till bank, försäkring och finans.

Finansliv bevakar trender, händelser och människor i finansbranschen. Nu får redaktionen tillökning av de tillträdande redaktörerna Anna de Lima Fagerlind och Aron Sigblad.

Anna de Lima Fagerlind kommer senast från Journalisten. I övrigt har hon en bakgrund som ekonomireporter på Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter och TT Nyhetsbyrån.

Aron Sigblad kommer närmast från aktie- och fondmagasinet Aktiespararen där han har varit ansvarig för bevakningen av fond- och pensionsmarknaden. Sigblad har också varit reporter på Aktiespararna.se samt kommunikatör på skolinformationsprojektet Ung Privatekonomi.

Finansliv har en utgivning om tio nummer per år och når över 50 000 personer inom bank, försäkring och finans. Tidningen bedriver också eventverksamhet och står bland annat bakom arrangemangen Finansloppet, Fintech Stockholm och Business Model Finance.