Annons: Mediedagen 2019

Norran publicerade EK:s gräv om Granskning Sverige

Lördagens pappersupplaga av Norran innehöll EK:s gräv om Granskning Sverige.

Norrans chefredaktör Marcus Melinder förklarar i en krönika varför han tycker det är viktigt att även hans läsare ska få ta del av den omfattande granskning som Eskilstuna Kurirens reporter Mathias Ståhle har gjort:

”Detta är en djupt ohederlig verksamhet och det är just därför vi nu väljer att återpublicera detta viktiga reportage. Att så många som möjligt får kännedom om detta är otroligt viktigt.
För det här är inte något som bara drabbar ett antal journalister, opinionsbildare och politiker. Detta får i förlängningen allvarliga följder för den seriösa och korrekta nyhetsförmedlingen. Den som följer pressetiska regler och har ansvariga utgivare.”