Expressen-tv i expressfart

Från och med på onsdag går kan alla som åker Arlanda Express titta på Expressen TV och Dagens Industri TV på väg till eller från flygplatsen.

Resenärerna får affärsnyheter från Di och inrikes- utrikes, sport och nöje. Förutom på tågen visas det rörliga materialet även på skärmar på perrongerna.

”Expressen TV jobbar redan med starka partners som CNN och Dagens industri, och Moving Image-Arlanda Express erbjuder en mycket intressant målgrupp. Expressen TV har ambitionen att vara Sveriges största nyhets-tv-leverantör på digitala plattformar”, säger Thomas Mattsson, chefredaktör för Expressen i ett pressmeddelande.

”Dagens industris bevakning av börs, finans och internationella marknader gör oss till ett oumbärligt arbetsverktyg för beslutsfattare i näringslivet. Arlanda Express resenärer utgörs till 60 procent av affärsresenärer, det känns som en självklarhet – och samtidigt ett förtroende – att få förse dem med nyhetsuppdateringar och affärsnytta från Sveriges starkaste varumärke inom ekonomijournalistik”, säger Lotta Edling, chefredaktör på Di i ett pressmeddelande.