Annons: Mediedagen 2019

TV4 Play når 2,5 miljoner användare

Tv-tjänstens inloggade användare passerade i veckan 2,5 miljoner.

TV4 Play nådde i veckan 2,5 miljoner inloggade användare, skriver Bonnier Broadcasting i ett pressmeddelande. Tv-tjänsten har även nominerats av Internetworld till Topp 100 bland Sveriges bästa sajter i kategorin underhållning.

I maj 2016 inledde TV4 ett projekt som kräver att användare loggar in – med mål att göra tjänsten mer användarvänlig samt kunna erbjuda annonsörerna tydliga målgrupper. Registerade användare får tillgång till hela TV4-utbudet.

I slutet av november nådde TV4 Play 2 miljoner inloggade användare. Sedan dess har antalet användare ökat med en halv miljon.

“Det gensvar vi får från användare, marknaden och branschen i stort för nya TV4 Play är häftigt. Det blir ännu häftigare med tanke på att vi egentligen har de största förändringarna framför oss. 2017 är året då TV4 Play skall blir en mycket personligare upplevelse och även på allvar bli ett alternativ till linjär konsumtion”, säger Mathias Berg, COO på TV4.

Följande tjänster är nominerade inom kategorin underhållning:

Acast
Magine
Playpilot
Spotify
Storytel
SR
SVT
TV4
UR
Viaplay

Här hittar du samtliga nominerade.