Annons: Mediedagen 2019
Frida Park – Dagens nya debattredaktör.

Hon är Dagens nya debattredaktör

Frida Park inleder sin nya tjänst på Dagen i juni, men börjar publicera ledartexter redan under mars.

Dagen anställer Frida Park som ny debattredaktör och ledarskribent, skriver de på sin hemsida. Hon är sedan tidigare debattör och krönikör på Dalarnas tidning, är utbildad lärare och beskriver sig själv som konservativ i tiden.

“Som fast redaktör och ledarskribent här på Dagen tror jag att hon kommer vara en tydlig opinionsbildande röst i skärningspunkten mellan religion och samhälle och ge energi till våra olika debattforum”, säger Dagens vd och chefredaktör Felicia Ferreira till Dagen.se.

Frida Park låter sig inte skrämmas av uppdraget som opinionsbildare:

“Man blir nog inte särskilt långvarig på den här posten om man är rädd för att ta obekväma ställningstaganden och stå för det.”