Mikael Nestius, vd Bonnier Business Media, omringad av grundarna. Till vänster Johan Zetterstedt och till höger Henrik Zetterstedt.

Bonnier köper Fastighetsnytt

Medie- och konferensaktören Fastighetsnytt Förlags AB, där varumärken och tjänster som Business Arena, Fastighetsnytt och Fastighetsjobb ingår, köps av Bonnier.

”Det är mycket roligt att addera det här välskötta företaget till Bonnier. Johan och Henrik Zetterstedt har genom djup branschkännedom och stort affärsmannaskap skapat medier och arenor som är omistliga för beslutsfattarna i svensk fastighetsbransch och unika på svensk mediemarknad avseende både omfattning, omsättning och lönsamhet”, säger Bonnier Business Medias vd Mikael Nestius i ett pressmeddelande.

Fastighetsnytt kommer att ingå i Bonniers svenska business to business-verksamhet inom affärsområdet News, som bland annat Dagens industri, Dagens Medicin, Veckans Affärer och Resumé är en del av.

”Med de starka varumärken som finns inom Bonnier får vi möjlighet att bredda vårt erbjudande och vår målgrupp och öka affärsnyttan för våra samarbetspartners och deras kunder”, säger grundaren Henrik Zetterstedt.