Annons: Mediedagen 2019
Sakine Madon

Sakine Madon slutar på Expressen

Fortsättningsvis ska Sakine Madon ägna sig helt åt uppdraget som politisk redaktör för VLT, Fagersta-Posten, Sala Allehanda och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Till och från i ett decennium har Sakine Madon skrivit för Expressen. I fredags publicerades hennes sista krönika i tidningen:

”Tiden räcker inte riktigt till. Jag har i höst börjat pendla från Solna till Västerås där jag jobbar som politisk redaktör på VLT, Vestmanlands läns tidning, och jag driver även en YouTube-kanal med författaren Johanne Hildebrandt. Mina barn är små och tiden med dem betyder väldigt mycket”, säger Sakine Madon till Expressen.se.

Arbetet som politisk redaktör på VLT klev hon på i september. Sedan dess ingår hon också i Mittmedias ledarskribentsgrupp. Dessförinnan var hon politisk redaktör på Norran. Tidigare har hon bland annat arbetat på SVT Debatt samt på den nedlagda debattsajten Newsmill.