Annons: Mediedagen 2019

Han blir ny chefredaktör för SD:s tidning

Morgonkoll

Dick Erixon blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för SD:s digitala tidning Samtiden.

– Jag har inte följt Samtiden tidigare, men jag förstår att det inte har varit ett särskilt lyckat projekt. Jag är inte så intresserad av historien utan mer av framtiden. Jag kommer försöka få igång något här som är bredare. Jag vill inte svara för vad som hänt tidigare. Ägardirektivet nu handlar om just breddning, säger Dick Erixon till Expo.

Sajten kommer att fortsätta med sin nyhetsbevakning men Dick Erixon säger att han vill han mer idédebatt.

Han är inte medlem i Sverigedemokraterna men hade enligt egen uppgift röstat på partiet om det var val i dag. 

Dick Erixon är en känd borgerlig debattör och författare med en bakgrund i Centerpartiet och den liberala tankesmedjan Timbro.