Annons: Mediedagen 2019

Klart: Dit går Allers Malmöflytt

Samlar Skåneverksamheten i hyrda lokaler i Malmö.

Redan i januari rapporterade Dagens Media att Aller Media planerade att lägga ut huset i Helsingborg till försäljning för att flytta samtliga Skånekontor till Malmö. Där avsåg man istället hyra lokaler. Nu står det klart att det är så det verkligen blir.

Från och med januari 2017 samlar Aller media all Skåneverksamhet på Östergatan 20 i centrala Malmö. Istället för att som i dag ha verksamheten utspridd på två kontor i Helsingborg och Malmö. Omkring 200 medarbetare berörs av flytten från Helsingborgskontoret, samtliga erbjuds att följa med till Malmö.

I det nya huset finns tillgång till en podcaststudio, två fotoateljéer, provkök och även lokaler för externa arrangemang.

”Ambitionen är att skapa en kreativ, innovativ och social arbetsplats där vi också kan bjuda in kunder och partners till inspirerande aktiviteter. Med vårt nya centrala läge hoppas vi bygga relationer till näringsliv, högskola och även Malmöborna”, säger Bodil Ericsson Torp, vd Aller media.