Annons: Mediedagen 2019

Hon blir redaktionschef för Strömstads Tidning

Bodil Resare kliver av som nyhetschef på Fagersta-Posten för att bli ny redaktionschef på Strömstads Tidning.

Bodil Resare börjar som redaktionschef och platsansvarig på Strömstads Tidning den 1 juni då hon efterträder Jenny Borg.

I nuläget är hon nyhetschef på Fagersta-Posten men har tidigare bland annat varit produktionschef på NSD och redaktionschef på Norrbottens Medias gratistidningar Extra Luleå, Extra Boden och Extra Malmfälten. Hon har även jobbat på såväl TV4 som SVT.

– Bodils meritlista är lång och hennes media- och ledarerfarenhet i kombination med det redaktionella kunnandet på STNB kommer att bära långt, säger Ingalill Sundhage, chefredaktör för Bohusläningen och Strömstads Tidning, till Strömstads Tidning.