Christian Rissel till Bonnier News Sales

Får en av de nyinrättade tjänsterna som Senior Media Manager.

Christian Rissel kommer närmast från mediebyrån MEC. Dessförinnan har han arbetat på Mediabroker, Kanal 5 och NRJ.

På Bonnier News Sales blir hans titel Senior Media Manager och tillsammans med Jenny Rahm har han ansvar över representationen av hela Bonnier News erbjudande. I det ingår bland annat Expressen och Dagens Nyheter och Dagens industri.

”Jag är väldigt glad att Christian valt att komma till oss, det är en riktig drömrekrytering! Han kommer vara en viktig pusselbit i vår organisation tack vare sin breda erfarenhet från kundsidan”, säger Alexander Lydecker, försäljningsdirektör på Bonnier News Sales, i ett pressmeddelande.

Christian Rissel, som tillträder i april, ser fram emot sitt nya uppdrag:

”När mediekartan ritas om i så snabbt takt som den gör just nu, är det allt mer komplext för annonsörer att nå sina affärs- och kommunikationsmål. Bonnier News Sales blir i och med sin totala medieaffär en viktig samarbetspartner för att kunna nå kundernas mål. Det ska bli väldigt spännande att vara med på den här resan redan från start”.