Annons: Mediedagen 2019

Digital lokaltidning tar grepp om bostadsmarknaden

Nyhetssajten Bättre stadsdel i Hägersten-Liljeholmen lanserar en bostadssida.

Bättre Stadsdel startade som ett hobbyprojekt på Facebook 2011 och blev en lokal nyhetssajt tre år senare. I vår kommer en rad nya tjänster att lanseras, däribland en ny bostadssida:

”Hägersten-Liljeholmen är en av de mest expansiva stadsdelarna i Sverige där byggtakten är hög och inflyttningen stor. Inom några år kommer 100 000 personer att bo i stadsdelsområdet. En lokal bostadssatsning på sajten är därför angelägen”, säger Mats Falck, chefredaktör och ansvarig utgivare för Bättre stadsdel.

På bostadsidan finns en lokal sökmotor som är baserad på Booli. Med sökmotorns hjälp går att välja att söka efter en specifik stadsdel eller bostad. På sidan kommer det också att finnas redaktionella artiklar med bostadsfokus.

Bättre stadsdel har också inlett ett samarbete med Svensk Fastighetsförmedling kring native advertising.