CNN och Expressen utökar sitt samarbete

Expressen får exklusiv tillgång till CNN:s valbevakning.

I januari i år inleddes ett samarbete mellan nyhetskanalen CNN och Expressen TV. Nu har medieaktörerna tecknat ett nytt avtal om att utöka samarbetet, vilket bland annat gör Expressen till exklusiv partner till CNN:s valbevakning.

Samarbetet ger Expressen TV tillgång till unikt CNN-material i form av text och grafik samt en ny, daglig produktion om USA-valet.

”Samarbetet med CNN har fungerat mycket bra, och vi har faktiskt överraskats lite av tv-jättens intresse för Sverige och att CNN har velat visa Expressen TV-bilder i sin nyhetskanal.”  säger Bella Levy, chef för Expressen TV:

”Det är förstås inspirerande, men viktigare för våra egna tittare är förstås att vi får ännu mer exklusivt CNN-innehåll och kan fortsätta att vara den svenska tv-aktör som har den mest omfattande rapporteringen om valet i USA.”