Bonnier Broadcasting får ny strategichef

Philip Lindqvist ska leda strategiprocessen och större strategiska projekt inom TV4-Gruppen, C More, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.

”Genom att utgå från Bonnier Broadcastings samlade styrkor i det strategiska arbetet, i kombination med ett ökat fokus på teknik, är jag övertygad om att vi kan fortsätta flytta fram våra positioner på både betal- och reklamsidan”, säger Philip Lindqvist som har tidigare erfarenhet av att arbeta med strategiska och operationella frågor.

Philip Lindqvists senaste uppdrag var som ansvarig för business control och strategi inom Bonnier. I det ingick ett arbete med TV4-Gruppen, C More och MTV. Dessförinnan var han managementkonsult på The Boston Consulting Group.

”Jag är mycket glad över att Philip vill hoppa på rollen som strategichef för Bonnier Broadcasting. Han kommer bli en nyckelspelare i det team som skall leda affärsområdet framåt, säger Casten Almqvist, affärsområdeschef Bonnier Broadcasting och vd för TV4-Gruppen.