Ann Henriksson ny vd för LRF Media

Har varit tillförordnad vd sedan Ruben Jacobsson lämnade.

”Jag är glad över förtroendet som styrelsen visat mig och ödmjuk inför uppgiften. Jag ser framemot att fortsätta det operativa arbete som jag påbörjat. Rätt hanterat har LRF Media med starka varumärken och kompetenta engagerade medarbetare möjligheter att positionera sig väl i en föränderlig mediebransch.” säger Ann Henriksson i ett pressmeddelande.

Ann Henriksson har varit tillförordnad vd sedan i oktober förra året, när Ruben Jacobsson beslutade sig för att lämna uppdraget. Innan Ann Henriksson blev tillförordnad vd var hon affärsutvecklingschef inom LRF:

”Ann Henriksson har en gedigen kompetens och mycket goda ledaregenskaper. Mediebranschen är i stark förändring . Den omstrukturering som pågår i LRF Media ska forma ett medieföretag i tiden och nå lönsamhet. Med sin kloka framtoning, analytiska förmåga och erfarenhet av affärsutveckling är Ann rätt person att framgångsrikt lotsa in företaget i en ny tid”, säger Anders Källström, styrelseordförande i LRF Media och koncernchef i LRF.