Annons: Mediedagen 2019

Grävande journalister till Hässleholm

Föreningen Grävande Journalister har som mål att samla hundra grävande journalister i Hässleholm efter det som hänt runt tidningen Norra Skåne.

Den 14 juni anordnar FGJ ”Hundra grävare till Hässleholm” en heldag med seminarium och erfarenhetsutbyte kring hur man granskar kommuner och lokalpolitiker.

”Jag tycker det är oerhört viktigt att vi engagerar oss i händelserna i Hässleholm. Dessutom får våra medlemmar en utmärkt möjlighet att en gång för alla bilda sig en egen uppfattning om vad som verkligen har hänt på den aktuella tidningen, eftersom jag hoppas att alla inblandade parter har lust att delta”, säger FGJ:s ordförande Terje Carlsson i en kommentar.

Alla inblandade parter i bråket på Norra Skåne kommer att bjudas in arrangemanget och Terje Carlssons förhoppning är att de medverkande journalisterna kommer att kunna få en bättre bild av vad det är som har hänt.

Läs mer på FGJ:s blogg.