Annons: Mediedagen 2019

Marika Långström ny planeringschef på TT

Marika Långström lämnar Expressen för att bli ny planeringschef på TT Nyhetsbyrån.

Som planeringschef ska hon samordna den redaktionella planeringen mellan de olika avdelningarna i den nya, integrerade nyhetsbyrån, samt i samarbete med sälj- och utvecklingsavdelningen hitta nya satsningar och produkter som ska komplettera de traditionella nyhetstjänsterna.

Marika Långström kommer närmast från en tjänst som editionschef för Expressens riksupplagor. Hon har tidigare varit nyhetschef, nattchef, biträdande redaktionschef samt editionschef för både papperstidningen samt för Expressen.se och ansvarat för olika specialsatsningar.

”TT Nyhetsbyrån är inne i en spännande och expansiv fas. Fyra starka varumärken har blivit ett och utmaningen blir att samordna och utveckla den gränsöverskridande planeringen mellan de olika redaktionerna”, säger Marika Långström i en kommentar.