Annons: Mediedagen 2019

Anna Rastner till Mittmedia

Anna Rastner lämnar jobbet som redaktionschef för Expressen Digitala Medier för att bli redaktionell affärsutvecklingschef i Mittmedia. UPPDATERAD

”Vi är enormt nöjda med att knyta Anna Rastner till Mittmedia. Hon är en erfaren medieledare med gedigen kunskap om digital utveckling. Anna kommer att ha en nyckelroll i vårt strategiska arbete och hon kommer till exempel direkt att leda  Mittmedias utveckling av webb-tv”, säger Mittmedias redaktionella chef AnnaKarin Lith.

Anna Rastner har de senaste åtta åren jobbat på Expressen som bland annat tv-chef och ansvarig för alla digitala plattformar. 

Vad vill du göra där som Mittmedia inte redan gör i dag?

– Det måste jag få återkomma om. Jag har inte helt koll på allt vad alla titlar gör i dag.  Men jag är jätteimponerad av det jag har sett. Och jag tycker att Mittmedia verkligen jobbar på ett bra sätt.

På vilket sätt kommer du att göra avtryck för läsarna?

– Förhoppningsvis kommer det att bli en bättre upplevelse för alla läsare/besökare/tittare på grund av såväl det jag, såväl som alla andra medarbetare, kommer att göra.

När börjar du?

– Jag håller på att ta reda på det just nu. Men det blir så snart som möjligt.