Egmont startar kundtidningsförlag

Egmont startar kundtidningsförlag tillsammans med tidigare chefredaktörerna Elin af Klintberg (Plaza Magazine) och Mårten Niléhn (Residence).

Kundtidningsförlaget Klintberg Niléhn kommer att jobba med kunder inom mode och skönhet, upplevelser och resor, inredning och design, teknik och bilar.

Enligt ett pressmeddelande siktar Klintberg Niléhn på att bli ”ett av branschens ledande förlag inom kundtidningar och uppdragsjournalistik, från papperstidningar till webben och digitala lösningar, men kommer också erbjuda tjänster inom strategisk rådgivning och affärsutveckling.

”Det finns i dag ett stort sug efter uppdragsjournalistik som vilar på kvalitet och särart, ett behov som bara kommer växa sig större. Därför kommer vi samla ett riktigt drömlag runt oss och jobba med Sveriges bästa fotografer, skribenter och formgivare. Att göra detta tillsammans med Egmont gör att vi får muskler redan från början och kommer in i värmen. Det finns många fördelar med ett stort företag”, säger Elin af Klintberg i pressmeddelandet.