Så följer du Mediedagarna i Göteborg

Morgonkollen

Medievärlden flyttar redaktionen till Mediedagarna i Göteborg idag och imorgon.

Idag åker stora delar av mediebranschen till Göteborg för att vara med på Mediedagarna, ett nytt evenemang som har alla förutsättningar att bli som Bokmässan för mediebranschen. Tidningsutgivarna, Medieakademin och Bok & Bibliotek är arrangörer.

Bästa sättet att följa det som händer på Mediedagarna är via vår startsida www.medievarlden.se där vi kommer att ha en liveblogg med bilder, texter och länkar till det som händer. Vi lägger upp den vid 10-tiden idag. 

På twitter är taggen #meg12

Vi kommer att finnas i TU:s Lounge – kom gärna förbi! 

Mer om MEG:

Hela programmet finns här.

Medievärlden har intervjuat GP:s nyhetschef Anders Goliger om hans favoriter på MEG.

Robert Rosén har bloggat om MEG på Utkiksbloggen.