Annons: Mediedagen 2019

Smålandstidningens nya vd

Som Medievärlden skrev tidigare i veckan blir Biljana Tilstam ny vd på Smålandstidningen AB – nu ska koncernen också rekrytera en ansvarig utgivare.

De senaste åren har Biljana Tilstam drivit biljana business support AB, ett konsulttjänstföretag med huvudinriktning mot försäljning och ledarskap. Hon är 41 år och har en bakgrund inom försäljning och marknadsföring, bland annat som internationell försäljningschef vid Oriflame Cosmetics AB och som vice vd för söksajten 118.100.

I början av augusti 2010 tillträder hon som vd för Smålandstidningen AB som ger ut tidningarna Smålands-Tidningen, Vetlanda-Posten och Tranås

”Dagstidningsmarknaden är satt under stor förändring, ett utmanade arbete där det krävs att vi tänker nytt och vågar göra annorlunda. Ett arbete som passar mig perfekt”, säger hon i ett pressmeddelande.

Smålands-Tidningen AB ska också rekrytera en redaktionschef och ansvarig utgivare.