Annons: Mediedagen 2019

Välkommen till nya Medievärlden!

Medievärlden har beskrivit dagspressens utveckling sedan 1920, tidigare under namnet Pressens Tidning. Idag, 70 år senare, tar vi ett stort steg framåt med en ny sajt som ger oss alla möjligheter att fortsätta ligga i framkant. Det här är en ny startpunkt i vår utveckling tillsammans med er läsare!

 Den här dagen har jag längtat efter i många år. Idén att automatiskt koppla olika typer av material till varandra låg även bakom det förra sajtbytet, men det är först nu som visionen förverkligas.(Även om vi inte hunnit lägga in alla äldre Teman, Medieföretag och Mediefolk, men vi räknar med att vara färdiga med det i slutet av veckan)

Det har varit en fröjd att jobba tillsammans med Tommie Nordholm (A Pretty Deifferent Factory) och Per Sandström (Aerob), uppbackade av Tobias Sjösten och Viktor Miranda (Kollegorna). Och mina erfarenheter av Drupal, den open source-plattform som sajten är byggd på, är hittills bara positiva!

Vi är också glada och tacksamma för alla synpunkter från er som var med och testade betaversionen. Den närmaste tiden kommer vi att gå igenom formen på sajten och nyhetsbrevet och lansera nya funktioner och avdelningar, varav flera innebär möjligheter för dig att ytterligare interagera med sajten. Utvecklingsarbetet beskriver vi löpande på redaktionsbloggen.

I det nedre högre hörnet hittar du ett feedbackformulär. Klicka där eller maila redaktion@medievarlden.se om du reagerar på något eller har synpunkter på sajten!

Välkommen till nya Medievärlden!