OTW

21 juni, 2016 - 10:21

Alsander och Ericsson Torp om OTW-affären

Försäljningen ger Stampen ett betydande ekonomiskt tillskott. Nu vill den hårt pressade mediekoncernen fortsätta äga och utveckla övriga verksamheter.

Under förmiddagen stod det klart att Stampen säljer OTW till Aller media. Tidigare i dag informerades medarbetare och fackliga organisationer på contentbyrån om ägarbytet. Vad köpet gått loss på är inte offentligt. 

21 juni, 2016 - 08:43

Aller Media köper OTW

Alle Media köper Stampens contenbyrå OTW. Det uppger Resume.

Under tisdagsförmiddagen kommer Stampen och OTW att tillkännage affären skriver Resume.

I går kunde inte Stampens vd Martin Alsander avslöja några mer detaljer om mer än att det handlade om ett betydande belopp som ska bidra till att minska koncernens låneskuld.

29 maj, 2012 - 10:27

Stampen om köpet av OTW

Stampen köper OTW för att ta en position på en tv-marknad i snabb förändring, enligt Stampen Media Partners vd Pelle Mattisson.

– Vi gillar den här branschen, den har en underliggande långsiktig tillväxt. Vi ser hur företag i högre utsträckning väljer att skapa sina egna mediekanaler, säger Pelle Mattisson, vd och affärsområdeschef Stampen Media Partner.

Men ni äger redan uppdragspublicisten Appelberg?

29 maj, 2012 - 09:18

Stampen köper OTW

Stampen blir ny helägare till OTW från och med 1 juni.

Nu är det klart att Forma säljer OTW till Stampen.

23 april, 2012 - 13:53

Stampen kan köpa OTW inom kort

Forma står inför en uppdelning. Dotterbolaget OTW:s nya ägare kan bli Stampen som redan äger kundtidningsförlaget Appelberg.

Forma Publishing Group står inför en uppdelning då det inte gått att hitta någon spekulant på hela koncernen. Tidigare har ett finländskt dotterbolag fått nya ägare i finska A-lehdet.

Kvar att avyttra är OTW, Magazines och Books.

Ledningens ambition är att alla affärer ska vara klara före sommaren.

1 juni, 2009 - 06:11

Gratistrenden är över, säger OTW:s vd

Morgonkollen

En sjuåring kan räkna ut att affärsmodellen håller på att dö, säger Pär Sundberg, vd för det redaktionella kommunikationsbolaget OTW i dagens Dagens Nyheter. Han menar gratistidningarna.
En sjuåring kan räkna ut att affärsmodellen håller på att dö, säger Pär Sundberg, vd för det redaktionella kommunikationsbolaget OTW i dagens Dagens Nyheter. Han menar gratistidningarna.