Expressen lanserar ytterligare en app för Ipad. Den här gången handlar det om en generell nyhetsapp som laddas ner gratis och sedan kostar 15 kronor per dygn.

I fredags presenterade Expressen kändismagasinet EXTRA som kombinerar text och bild från den tryckta utgåvan med bildspel och tv-inslag. Den generella nyhetsapp som Apple godkände i natt innehåller hela den trycka tidningen, uppdaterade nyheter, tv-reportage och bildspel.

"Jag är helt övertygad om att det är ett starkt erbjudande att ha uppdaterade nyheter och, dessutom, alla sidor från den tryckta tidningens alla geografiska editoner. Dessutom erbjuder vi möjligheten att köpa klassiska nummer, du kan alltså läsa om de stora nyhetshändelserna igen och titta på hur tidningen såg ut", skriver Expressens chefredaktör Tomas Mattsson på sin blogg.

Expressens senaste app har tagits fram i samarbete med Netpublicator och Stockholm Code Group.