3 maj, 2012 - 19:00
Ort: 
Stockholm
Plats: 

UD:s pressrum, Fredsgatan 6, Stockholm

I panelen: Torgny Hinnemo, journalist och föreläsare, har bland annat arbetat som korrespondent och som UD:s analytiker för det forna Sovjetunionen. Fredrik Wadström, Sveriges Radios Moskva-korrespondent 2008-2011. Hans Gunnar Adén, tidigare Sveriges ambassadör i Azerbajdzjan.

Kl. 19.00-19.45 Mingel med tilltugg och förfriskningar OBS Obligatorisk förhandsanmälan till reportrarutangranser@rsf.org senast kl. 18.00 den 2 maj! PRESSKONTAKT: Urban Löfqvist, kanslichef Reportrar utan gränser: 070 29 98 693

Den svenska sektionen av Reportrar utan gränser tilldelar den azeriska journalisten Malahat Nasibova 2012 års pressfrihetspris med motiveringen: ”För att hon modigt fortsätter att arbeta för pressfrihet, yttrandefrihet, demokrati och mänskliga rättigheter i Azerbajdzjan.”

Den 3 maj, Pressfrihetens dag, kommer hon till Stockholm för att ta emot Reportrar utan gränsers Pressfrihetspris 2012: Välkommen till seminarium och att lyssna på pristagaren!